uutisia.png

- 9.5.2018 Effie astutettiin uudelleen, mutta valitettavasti ultrassa ei näkynyt pentuja. Katsotaan aloittaako tyttö vielä kolmatta kiimaa, vai siirtyvätkö pentuhaaveet Effien kohdalla seuraavaan vuoteen. Pirulla on uusi kiima alkamassa, ja neitosella on Viiman kanssa suunnitteilla treffit kuun loppupuolella. Frettiperheeseemme muuttaa ensi viikolla uusi tulokas, hybridityttö Mana. Manan sivuihin pääsee tutustumaan täällä.

- 23.3.2018 Vuoden ensimmäiset astutukset eivät onnistuneet. Effie on aloittamassa jo uutta kiimaa, mutta Piru on edelleen mammailumielin valetiineyden jälkeen. Huhtikuun aikana saadaan molemmat tytöt varmasti astutettua uudelleen.

- 2.2.2018 Molemmat naaraat on nyt astutettu, ja reilun parin viikon päästä menemme ultraan tarkistamaan onnistuiko astutus. Mikäli astutukset onnistuivat, odottelen pentuja syntyväksi maaliskuun puolivälin tienoilla.

- 5.8.2016 Ronja ultrattiin, ja masussa ei ollut pentuja. Vaikka uusi kiima alkaisi, niin emme enää Rompun kanssa kokeile uutta astutusta. Fasun pennut on kaikki varattu, ja pennut muuttavat ensi viiko aikana uusiin koteihin.

- 10.7.2016 Ronja astutettiin uudelleen reilu viikko sitten, ja ultraan olemme menossa tytön kanssa kuun lopussa, jolloin selviää oliko astutus onnistunut. Fasun pennut kasvavat hyvin, ja ovat viimein saaneet nimet, sekä oman sivun, joka löytyy täältä.

- 20.6.2016 Fasu synnytti 12.6. 9 pentua (5 naarasta ja 4 urosta), joista tällä hetkellä elossa 4 urosta ja 3 naarasta. Pennut ja emo voivat hyvin. Ronjan uudelleen astutus on suunnitteilla lähiaikoina.

- 20.5.2016 Ronja ei tullut tiineeksi, Fasu astutettiin uudelleen toukokuun alussa, katsotaan oliko tällä kertaa onnea matkassa. Fasun mahdolisten pentujen laskettu aika on kesäkuun puolessa välissä. Ronjan kanssa odottelemme mahdollisuutta toiseen yritykseen. Sivujen päivitys on hieman jälkijunassa, mikäli haluat pysyä aivan ajan hermolla, kannattaa kurkkailla E-Pic'sin Facebook-sivua.

- 4.4.2016 Ronjan astutus täytyi uusia, joten pentuja odottelemmekin syntyväksi huhtikuun viimeisinä päivinä. Eläinlääkärikäynti Fasun kanssa osoitti, että tyttö ei ollut tiineenä, joten nyt jäämme odottelemaan seuraavaa kiimaa.

- 4.3.2016 Ensimmäiset astutukset ovat takanapäin, ja odotamme vuoden ensimmäisiä E-Pic's vauvoja syntyväksi huhtikuun alussa. Lähempänä laskettua poikkeamme ultrassa tsekkailemassa tilannetta! :)

- 6.10.2015 Pentuesuunnitelmat ovat jälleen muuttuneet, kun Nipsulle jouduttiin laittamaan uusi implantti, eikä poikaa siis voikaan käyttää kasvatukseen.

- 7.7.2015 Rakas Dara nukkui tänään ikiuneen sairastelun seurauksena :(

- 10.6.2015 E-Pic'sin riveihin on liittynyt kaksi uutta frettipoikaa, jotka ovat yhteisessä kasvatuskäytössä Pickpocket's Ferretsin kanssa. Käy tutustumassa Omariin ja Taoon poikien omalla sivulla klikkaamalla nimeä.

- 15.9.2014 Sivuille päivitetty alustavat pentuesuunnitelmat vuodelle 2016 (vuonna 2015 ei frettilässämme synny pentuja). Ensi keväänä hakusessa on mahdollisesti sijoituskoti yhdelle uudelle kasvatusfretille. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin sijoitusfretille, ota yhteyttä sähköpostitse! :)

- 5.7.2013 Kaikki pennut ovat nyt muuttaneet uusiin koteihin!

- 1.5.2013 E-Pic's Silver Spike päästettiin ikiuneen vaikean sydänvian vuoksi. Daran pennut täyttävät huomenna kolme viikkoa, kaikki pennut kasvavat hyvin.

- 11.4.2013 Dara synnytti tänään 8 pentua, joista 3 oli tyttöjä ja 5 poikia. Emo ja pennut voivat hyvin. Pentueen nimiteema ja oma sivu on julkaistu, sivulle pääset tästä.

- 30.3.2013 Miisan pennut täyttivät eilen viikon ja ovat kasvaneet kovasti. Pentueen nimiteema on valittu, ja pennut ovat saaneet oman sivun. Saanen esitellä: Fantasy-pentue!

- 22.3.2013 Miisa synnytti tänä aamuna 11 pentua, 7 tyttöä ja 4 poikaa. Synnytyksessä ei ollut ongelmia, ja emo ja pennut näyttäisivät voivan hyvin :)

-17.3.2013 Jostain syystä sähköpostini reistailee, eikä osa lähetetyistä sähköposteista ole tullut minulle perille, vaan siirtynyt suoraan roskapostilaatikkoon, josta viestit poistuvat automaattisesti. Asia selvisi vasta viime viikolla, kun eräs henkilö otti minuun puhelimella yhteyttä ja kyseli miksei ole saanut vastausta viestiinsä. Mikäli siis olet lähettänyt sähköpostia, johon et ole saanut vastausta ja haluaisit vastauksen, ole hyvä ja ota uudelleen yhteyttä.

- 4.3.2013 Nyt on käyty ultrassa Miisan kanssa, ja nyt näyttäisi siltä, että hiukan vajaa kolmen viikon kuluttua syntyy ensimmäinen pentueeni, sillä ultrassa näkyi useampi pentu :)

- 1.3.2013 Daran astutus on parhaillaan käynnissä, ja tällä hetkellä näyttää hyvältä. Toivotaan, että kuuden viikon päästä pesässä piippaa pikkunakkeja. Miisan kanssa menemme ultraan maanantaina, nyt jännitetään löytyykö masusta vauvoja.

- 10.2.2013 Miisa ja Venom ovat vietäneet romanttisen viikonlopun yhdessä, ja odotan pentuja syntyväksi kuuden viikon kuluttua.

- 27.1.2013 Kävimme Daran kanssa ultrassa, ja valitettavasti neidin masusta ei näkynyt elämää. Jäämme siis odottamaan seuraavaa kiimaa. Miisa on myös alkanut näyttää kiiman merkkejä, katsotaan koska pääsemme astutuspuuhiin.

- 8.1.2013 Dara ja Rocky ovat nyt viettäneet romanttisen viikonlopun yhdessä ja nyt alamme jännittää syntyykö meille kuuden viikon kuluttua pentuja. Ultraan olemme menossa loppukuusta, katsotaan näkyykö masussa asukkeja.

- 20.12.2012 Pentuesuunnitelmiin on tullut muutoksia. Dara on alkanut näyttää kiiman merkkejä, ja koska Alexander on vielä talviteloilla, päätin muuttaa suunnitelmia. Nyt eletään jännittävää aikaa, katsotaan kuinka nopeasti Darsku on valmis astutettavaksi.

- 5.9.2012 Nostrofuretti's Scarlett, eli Miisa on liittynyt E-Pic'sin riveihin. Myös pentuesuunnitelmat on julkaistu, ja alustavia varauksia ensi vuoden pennuista aletaan ottaa vastaan.

- 4.4.2012 E-Pic'sin blogin löydät osoitteesta: http://epicsferrets.blogspot.com/

- E-Pic's Ferretsin kotisivut ovat nyt auki!